Din komplette guide til å finne sko man kan danse i

finne sko man kan danse i

Enten man skal på en formell fest, i bryllup eller en tur på byen ender kvelden nesten alltid opp med litt dansing. For at kvelden skal bli så bra som mulig finnes det ting man kan planlegge på forhånd og en av disse tingene er å velge sko som ikke er vonde å danse i.

Med komfortable sko kan man danse helt til festen tar slutt, uten å behøve å kjempe seg gjennom kvelden med smertefulle føtter. Her hjelper vi deg med å finne skoene du kan gå og danse i hele kvelden uten å få vondt.

Velg sko uten en altfor høy hæl

Selv om stiletthæler ser utrolig fine og stilige ut er det også ofte disse som fort ender opp med å gjøre føttene ømme og vonde. Nettopp på grunn av de tynne og høye hælene blir det mer trykk og belastning på forfoten og tærne. Dette er også det som forårsaker smerten da det i utgangspunktet ikke er en belastning føttene er ment å tåle.

Velger man derfor sko som ikke har altfor høy hæl vil også belastningen på føttene bli mindre og man vil ikke få like vondt. Det kan lønne seg å ikke velge høyere hæler enn rundt en 5 – 6 cm og styre unna de høyere skoene som gjerne er på rundt 10 – 12 cm.

Selv om man ikke har skyhøye hæler vil man likevel få noen ekstra cm og et par lekre sko. Skal man for eksempel finne brudesko vil det lønne seg å gå for noen lavere og mer komfortable sko. Fordelen her er også at de fleste brudesko heller ikke har altfor høy hæl og man kan derfor finne et stort utvalg av komfortable og vakre sko. Besøker man for eksempel JJ’s House kan man finne et stort utvalg sko som vil passe perfekt til brudekjolen.

Kjenn skostørrelsen din

Når det kommer til sko er det ofte variasjoner i hvilken skostørrelse man har, både når det gjelder type sko og merket. Det vil derfor lønne seg å vite godt hvilken skostørrelse man trenger i pensko så man unngår å kjøpe for små sko.
Enten det er det siste paret av et par designersko man har drømt om i ukesvis, eller om det er noen sko man finner til en utrolig pris, bør man la være å kjøpe dem om størrelsen ikke er riktig.

Gå inn skoene før du skal bruke dem en hel kveld

Når man første gang går med nye sko i noen timer er det nok flere som har opplevd at de kan være litt vonde å gå i. Det er derfor veldig lurt å prøve å gå med skoene litt hjemme først, slik at man får utvidet skoene så de ikke er like trange og stive. Det er helt vanlig at sko er litt ekstra stive når de er helt nye, så om man får gått de inn litt først vil dette ofte gjøre kvelden langt mer komfortabel.

Leave a Reply